Erfaring med CleanCup på campingtur!

Erfaring med CleanCup på campingtur!

Jeg elsker å få tilbakemeldingene deres, spesielt når CleanCup bidrar til at man enklere kan gjøre de tingene man elsker, som å campe ute!
I går fikk jeg en veldig hyggelig melding:
«Hei! Jeg har prøvd å google litt etter erfaringer om menskopp på vintertur. Fant fant ikke stort, så fikk bare teste selv! Så, i vinter ble det to teltturer med mensen! Hurra for en uflaks. Med unger, mann og under, er det nok å styre med når vi er på tur. Men nå har jeg altså testet det. Noe som til sammen ble 7 netter. Jeg er mer helfrelst enn jeg var fra før! Herre - så enkelt! Trengte ikke pakke en egen pulk til tamponger og bind, trengte heller ikke ta vare på brukte tamponger og bind i en allerede kaotisk campleir! Hjemme tømmer jeg koppen når jeg sitter på do, men merka det kan være lurt å trene på å få koppen ordentlig på plass når man sitter på huk. For det er tøft å sitte med rumpa bar, i hylende vind og -10, og merke at snøen legge seg i rumpa mens man desperat prøver og feiler for å få den på plass. Etter litt øving og tining av rumpe gikk det enkelt og greit!»
Hun deler samtidig et kjempelurt tips til alle friluftsmennesker - oppbevar en fyrstikkeske sammen med dopapiret, og brenn dopapiret du bruker. På den måten slipper andre å finne restene av campen din til sommeren. Lurt, synes jeg.
Bestill CleanCup!
Back to blog