CleanCup flytter produksjonen til Norge

CleanCup flytter produksjonen til Norge

Du la kanskje merke til at nye CleanCup er tilgjengelig for forhåndsbestilling?

Korona stakk kjepper i hjulene for mange kule prosjekter CleanCup hadde på gang. Jeg mistet flere viktige samarbeid. Jeg hentet produktene hjem fra lager for å sende dem ut selv igjen. Jeg sparte penger, og tenkte nytt.

Det ble også året jeg bestemte meg for å hente produksjonen av CleanCup hjem til Norge. Når du bruker en menskopp, har du den inni deg i timevis av gangen. Det skal være så trygt som det kan være. Det har lenge vært ambisjonen min å få til produksjon i Europa, og endelig fant jeg den perfekte produsenten - her hjemme!

Jeg har vært innom fabrikken flere ganger for å vurdere prøvestøp av nye CleanCup.

Ved å flytte produksjonen til Norge, blir CleanCup mer bærekraftig. Det kutter nemlig mange transportledd. Jeg er også veldig stolt over at fabrikken er sertifisert etter verdens mest anerkjente standard for miljøstyring.

Det viktigeste er at produksjonsprosessen er bra


​Altså, produksjonsprosess er et kjedelig ord, men sjelden er den viktigere enn med produkter du skal ha inne i kroppen din i timesvis av gangen.

Forhåndsbestiller du CleanCup nå, får du en av verdens første norskproduserte menskopper! 🩸

Du støtter også en norsk gründer og bedrift, og du støtter alt det bra CleanCup skal gjøre for menstruerende, i Norge og verden.

«Hvis jeg bestiller nå, når kommer den?»

Sannsynligvis/forhåpentligvis i løpet av september, men det ærlige svaret? Jeg er ikke sikker.
Er det noe jeg har lært av gründerlivet, så er det at Ting Tar Tid.

Akkurat nå gjenstår det litt finpuss på produktet, og jeg kommer aldri til å gå på kompromiss på kvaliteten for å levere noen dager tidligere.

Back to blog