Nå kan du bidra: vi folkefinansierer ny produksjon

Nå kan du bidra: vi folkefinansierer ny produksjon

Vi ønsker å etablere produksjon av CleanCup i Europa. Vi har tidligere produsert CleanCup i Kina. For å redusere CO2-utslipp og sikre høyest mulig produktkvalitet, ønsker vi å flytte produksjonen nærmere. Dette krever en stor oppstartsinvestering, fordi vi da trenger nye støpeformer.

Vårt langsiktige mål å etablere egen produksjon i Norge. Inntil vi kommer hjem, har vi valgt en produksjonspartner i Polen. Det er en solid fabrikk, eid av et svensk selskap, som er spesialister på silikonproduksjon, og blant de ledende europeiske produsentene av komponenter av gummi, silikon og plast. Med andre ord: de kan levere produkter som møter våre høye kvalitetskrav.  

Støtter du denne kampanjen, sikrer du deg altså menskoppen alle digger, redder kloden fra to minibusser med søppel og du støtter en kvinneeid og kvinnestyrt bedrift samtidig!

Dette kan du forvente når du støtter oss

Så fort vi har finansieringen vi trenger, kan vi bestille støpeformer og produksjon. Det tar 10-12 uker å lage støpeformene, og etter det tar det 2 uker å lage produktene. 

Vi håper å kunne sende deg produktet ditt i tidlig i det tredje kvartalet i 2023. 

Etter at kampanjen er avsluttet, får du en e-post med oppsummering og spørsmål om hvilken størrelse og fasthet du vil ha.

Klikk her for å bidra.

Back to blog