Hva er fordelen med CleanCup menskopp? 8 kunder svarer!

Hva er fordelen med CleanCup menskopp? 8 kunder svarer!

Jeg kan snakke mye og lenge om alle fordelene med CleanCup Menskopp, men det er mest interessant å være ekte kunde synes om den.

Derfor spurte jeg dem:

Hva anser du som den største fordelen (for deg personlig) med å bruke CleanCup?

Connie svarer

Nå sier jeg ikke selv om jeg har mennesker; jeg går turer i skauen, trener både styrke og kondisjon, drar på besøk, drar på senteret!

Det er så mange! Jeg føler meg trygg, renere, friere og mer komfortabel med koppen enn uten. Dette kommer fra ei som har brukt utallige unnskyldninger for å slippe alt når jeg har hatt mennesker. Et eksempel er at jeg ikke har klart å trene med mennesker, da det alltid går gjennom hos meg. Jeg skulle være med på hindreløp og pga en forsinka mens havn mennesker rett oppi løpet. Jeg forbereder meg på å avlyse, men koppen dumper ned i postkassen noen dager før løpet. Første gang jeg brukt koppen var altså dette løpet; 8 km, 40 hindre og opp Holmenkollbakken. Jeg følte meg så trygg og komfortabel gjennom hele, selv om jeg sikkert brukte 17 forsøk på å få koppen rett før jeg startet.

Jeg er virkelig mye friere med koppen enn uten, og det høres sykt klisjé ut; men koppen har revolusjonert min menshverdag! Nå sier jeg ikke selv om jeg har mennesker; jeg går turer i skauen, trener både styrke og kondisjon, drar på besøk, drar på senteret!

Tonje svarer

Ved å bruke CleanCup føler jeg meg endelig trygg under festuken! Jeg må ikke passe på klokken slik som jeg måtte med tampongen, og jeg føler meg generelt renere. Det gjør heller ikke noe at den kan brukes flere ganger ?

Marianne svarer

Så utrolig deilig å slippe å tenke på om jeg har bind eller tampong.

Største fordeler for meg er at jeg ikke trenger å tenke på at jeg går tom for mensprodukt. Så utrolig deilig å slippe å tenke på om jeg har bind eller tampong. For koppen er alltid klar til dyst! Og at jeg kan gå gjennom en hel arbeidsdag (hvor mye er tilbrakt på gulvet) uten å bekymre meg for lekkasjer og at jeg må bytte, siden det ikke alltid er så lett å gå på når jeg faktisk må. Jeg hadde prøvd et annet merke tidligere, det funka ikke i det hele tatt, så jeg hadde googla masse etter norske merker som hadde myk kopp, og da fant jeg ut at jeg måtte gi et forsøk til, og da funka det gull! ? Har alltid likt konseptet, selv om jeg funderte på om det kunne være så vidunderlig som det fremste, men virkeligheten skuffer ikke.

Mia svarer

Største fordel er at jeg nesten ikke kjenner at den er i! Mye tryggere på en måte å trene. Med OB følte jeg at den kom til å falle ut. Det var ekkelt i toppidrett. Alt i alt er mennesker nå mindre stress, spesielt med tanke på trening og fritidsaktiviteter. Følte ofte ut som om tampong datt ut, eller at jeg var rød tråden skulle vises om jeg badet. Koppen er jeg ikke noe redd dette skal skje!

Camilla svarer

Før brukte jeg tamponger, og den største fordelen med CleanCup er at jeg ikke trenger å bytte, i dette tilfellet, hele tiden. Jeg føler meg veldig mye bedre når jeg vet at jeg ikke er masse kjemikalier inn i meg ?. En annen ting er at jeg så på diverse menskopper tidligere, så kom jeg over siden din og så at man donerte en ved å kjøpe en, og da var valget gjort!

Cecilie svarer

Det er så mange ting jeg liker med CleanCup så det er vanskelig å velge én ting ? Fordelen med CleanCup er at jeg kan gå en hel dag og nesten glemme at jeg har mennesker. Jeg slipper og bekymrer meg for søl og jeg slipper «å legge igjen spor» med bind eller tamponger i diverse søppelkasser.

Heidi Petrine svarer

Den største fordelen for meg er at man slipper å produsere masse søppel. En annen ting er at den stort sett er tilgjengelig når jeg trenger den (vet ikke hvor mange ganger jeg har vært tom for tamponger når jeg har trengt ??‍♀️) Og ikke minst så føles det bra! Oog man støtter en grunn! ??

Marie Agnethe svarer

For meg er den største fordelen med CleanCup at jeg trenger å tømme den 2 ganger i døgnet. Jeg har en travel hverdag, og menskoppen gjør den enklere.

Andre ting jeg ser på som store fordeler er at det er miljøvennlig, bra for lommeboka og et innvendig mensprodukt som ikke er ubehagelig (eller farlig). Før brukte jeg nesten alltid bind, selv om jeg syntes det var ubehagelig, fordi jeg ikke liker følelsen av tampong. Med CleanCup glemmer jeg at jeg har mennesker fram til jeg må tømme den.

Tilbake til bloggen