Forhåndssalget har begynt!

Forhåndssalget har begynt!

Målet med CleanCup har fra dag én vært å tilby en menskopp som gjør mennesker mer komfortabel for kvinner. Ingen kvinner eller jenter bør begrenses i sine hverdagsliv på grunn av irriterende, utrygge eller rett og slett dårlige menstruasjonsprodukter, og bekymringer for lekkasje.


Derfor har jeg de siste årene samarbeidet med dyktige industridesignere om å designe en helt unik menskopp, utviklet for komfort. Jeg har tatt med meg hundrevis av kvinners tilbakemeldinger i prosessen og undersøkt hvor nødvendig tilpasning og endring har vært størst. Derfor føler jeg meg helt trygg på at dette er et veldig godt produkt av høy kvalitet.
Nå er altså den nye CleanCupen her. Spesielt utviklet for komfort. Designet i Norge. Klar til tjeneste.
Håper du blir like fornøyd med den som jeg er!
Forhåndsbestill CleanCup!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zQWZbRfwSPg&feature=youtu.be[/embed]
Tilbake til bloggen