Velkommen til nye CleanCup.no! Finner du feil på siden?

Velkommen til nye CleanCup.no! Finner du feil på siden?

... da vil jeg gjerne vite det! CleanCup.no har nemlig vært gjennom en ekstrem oppussing de siste månedene. Forhåpentligvis er siden lettere å bruke nå, men det kan fortsatt være noen ledninger å snuble i som ikke er ryddet opp etter arbeidet, hvis du skjønner hva jeg mener. Derfor jeg hjelper meg å finne det som må fikses.

Hvis du opplever noen merkelige ting på siden, problemer som får deg til å lure på: «er det bare meg, eller fungerer ikke dette i det hele tatt?!», så håper jeg at du kan gi beskjed! Det kan du gjøre på flere måter:

  • Skriv til meg i chatten (ser du ansiktet mitt nede i hjørnet?)
  • Send en e-post til lene@cleancup.no
  • Bruk skjemaet på kontakt meg-siden

Hva er nytt?

Klikk deg gjerne rundt litt! Jeg har prøvd å samle all nyttig informasjon om CleanCup menskopp på en måte som gjør det lett å navigere, derfor finner du blant annet en side med alle artikler her, en guide om hvordan du velger størrelse og fasthet her, og svar på vanlige spørsmål her .

Nå kan du også bidra til donasjonsprosjektet uten å kjøpe en CleanCup, helt enkelt.

Tilbake til bloggen