Om CleanCup

«Hvorfor har ingen fortalt meg om dette før?!»

Da jeg grunnla CleanCup i 2017, var det fordi jeg ville gjøre menskoppen til et ekte og tilgjengelig alternativ for flere jenter. For fire år siden var det fortsatt få i Norge som hadde kjennskap til menskopp. Blant dem som hadde hørt om koppen, tenkte nok mange at det var mest aktuelt for hippier - i alle fall ikke spesielt aktuell som alternativ til bind og tamponger.

Da jeg prøvde menskopp selv for første gang i 2015, ble jeg helt paff over at ingen hadde fortalt meg om dette komfortable og praktiske alternativet før. Hvorfor blir det ikke presentert i skolen, på samme måte som engangsproduktene?! Målet mitt med CleanCup, er å gjøre både produktet og informasjon om produktet tilgjengelig for flere jenter og kvinner.

Siden 2016 har jeg jobbet aktivt med å øke kjennskapen til menskopp, parallelt med produktutvikling og -forbedring, for å kunne tilby en helt unik menskopp på markedet; nemlig CleanCup.

Visjonen med CleanCup er å bidra til at ingen jenter mister muligheter eller holdes tilbake på grunn av mensen.

Need to get in touch with us?

We're here to help you out. Use our form or shoot us an email (post@cleancup.no) and we'll get back to you as soon as we can.

We're happy to help!